Ricky Martin a jeho teplý rodinný kozub

pridal sugar 23.3.2012 o 11:40


Ricky Martin (40) ukazuje svojho Carlosa čoraz častejšie. Veď aby aj nie… Chodia spolu štyri roky a pomáha mu vychovávať jeho dvoch chlapcov, Valentina a Mattea (3).

Ricky Martin sa objavil na najnovšej titulke španielskeho Vanity Fair aj so svojimi rozkošnými dvojičkami. V rozhovore prezradil niečo o svojich hlbokých citoch k svojim synom, ale aj o jeho podpore gay komunity a manželstiev rovnakého pohlavia. To ale viac- menej rozpráva v každom rozhovore. Upgrade spočíva v tom, že , , dovolil“, aby sa spolu s jeho chlapcami odfotil aj jeho Carlos, ktorý mal s Rickym pri fotoshoote svoju premiéru. Oficiálne to spolu ešte nikdy nerobili. Myslím to pózovanie do časopisu.

O vzťahoch so ženami: , , Spal som so ženami a zaľúbil som sa do nich a cítil som neuveriteľné veci. Bola tu láska, vášeň. Nič neľutujem, žiadny vzťah, ktorý som prežil. Naučil som sa pri nich veľa. Od žien i mužov.“

O svojom priateľovi Carlosovi: , , Chodíme spolu štyri roky. Rozumieme si, dopĺňame sa. Keď sme sa stretli povedal mi: Hľadám partnera, nie otca. Pomyslel som si: Stretol som dospelého muža.“

Carlos, Ricky, Valentino a Don Matteo

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk