Lea Michele a Cory Monteith sú naozaj do seba

pridal poppy 30.3.2012 o 5:26


Na obzore máme ďalší hollywoodsky párik. Kým sa ich seriálové postavy momentálne hrnú do zväzku manželského, Lea a Cory na to idú pomalšie.

O existencii tohto páriku sa špekulovalo relatívne dlho (ako o všetkých filmových/seriálových pároch), no reálne sa ich vzťah začal črtať po tom, čo dala Lea na jeseň kopačky svojmu dlhoročnému frajerovi Theovi Stockmanovi. Hoci sa pár snažil svoj vzťah tajiť, vo februári sa na svetlo sveta dostali fotky z ich valentínskeho radne. Pár dokonca odignoroval Oscarov a spravil si výlet do Coryho rodnej Kanady. Tu si vraj celkom verejne preukazovali náklonnosť; Lea bola z Coryho mimo, dotýkala sa ho a flirtovala a on na ňu robil psie očká (a žili šťastne, až kým nepomreli…).Myslím, že fanúšikovia Glee sa celkom tešia; medzi hercami je dokonalá chémia a bol by hriech ju nevyužiť v reálnom živote. No ak im to nevyjde, tak medzi nimi bude slušné pracovné napätie.

Okrem mileneckých klebiet sa Glee momentálne spomína aj v súvislosti s niekoľkými hosťovačkami známych tvárí. Whoopi Goldberg uvidíme v máji až v troch epizódach, Anne Hathaway by si v budúcnosti mala zahrať Kurtovu lesbickú tetu a v seriáli uvidíme aj Lindsay Lohan, ktorá si zahrá (fanfáry) seba!

Lea a Cory strávili spoločný víkend v New Yorku

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk