Bruce Willis je plodič dcér

pridal dominique 3.4.2012 o 7:14


Aj vy ste veľmi zvedaví, či opäť prerazí jeho bradatý gén? Štvrtú kočku do partie mu porodila modelka z Malty a manželka Emma Heming Willis (33).

Dievčatko sa volá Mabel Ray Willis, a oproti menám ako Rumer či Tallulah ide o relatívne v pohode meno. Herec vždy pred narodením jednej z dcér navštívi šamana, ktorý má vo vrecúšku tie kocky zo skrebl. Pár si vyberie a ta-dá, meno je na svete.

Bruce Willis má už päťdesiatsedem rokov, ale stále vyzerá, že ak ho odvolajú zachrániť svet, budeme sa môcť na neho úplne spoľahnúť. Ak ste mali nedávno vážnu nehodu a neviete si na nič zo showbiznisu spomenúť, nezúfajte. Pravdepodobne je to len dočasné a časom si na všetky extrémne dôležité infošky spomeniete, ale keby nie, deň po dni vám ich budeme pripomínať.

Sexi Bruce bol pred modelkou ženatý s herečkou Demi Moore (49). To bolo veľmi dávno, lebo vtedy bola fakt sexi. Majú spolu tri rozkošné dievčatká Rumer Glenn Willis (23), Scout Larue Willis (20) a Tallulah Belle Willis (18).

 

Rumer Glenn Willis a Avril

Scout Larue Willis

Tallulah Willis







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk