Cristiano Ronaldo a Rafael Nadal sa naťahujú o spotené kopačky

pridal sugar 4.4.2012 o 5:39


Doprajme si na dnes športovú pikošku. Respektíve to, čo nás na športe najviac zaujíma…

Dnes neponúkam jedného športovca, ale rovno dvoch. A to dve notoricky známe tváre, jedna zo sveta tenisu: Rafael Nadal, a jedna zo sveta futbalu: Cristiano Ronaldo. Ako bonus: otrasné ružové kopačky.

Ak ste na tenisovom kurte ešte nikdy nevideli battle tenistu a futbalistu, (pričom tenista je pomerne nudný – používa , , iba“ raketu, kým futbalistovi stačia len jeho nohy a hlava), určite nepremeškajte najnovšiu reklamu Nike. Práve pri nej sa tmaví sexi športovci stretli a , , chytili sa za pasy.“ Nakoniec nevyhral nikto, lebo obaja si obuli super gay kopačky Mercurial Vapor VIII a tým získali čarovné schopnosti toho druhého. Cristianovi nerobila problém ta tenisová a Rafaelovi zasa tá futbalová lopta. A žili šťastne… Síce táto záverečná veta sa tu asi nehodí, ale keď tie supersvietiace kopačky. Ak hráte futbal alebo vás v najbližšom čase čaká gay párty, určite si ich zaobstarajte. Môžete ísť za teplého Maradonu.

Vedeli ste, že Ronaldo je aj breakedancer?


 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk