Koho riťka?

pridal dominique 5.4.2012 o 6:00


Táto riťka je bohatá dedička. Je rozmaznaná a v poslednej dobe o nej nikto nepíše, tak sa rozhodla, že sa prederie von. Najlepšie za prítomnosti paparazzov. Je to jednoducho prefíkaná riťka, ktorá vie, ako to v showbiznise chodí.

A vy už isto viete, že toto pozadie patrí Paris Hilton (31). Teda, ak ste na ňu nezabudli. Pošuškáva sa, že momentálne randí s Holanďanom, o sedem rokov mladším dídžejom Afrojackom. Naposledy sa spolu vybrali so Sydney, kde mal dídžej pár vystúpení.

„Milujem Sydney. Je to jedno z mojich najobľúbenejších miest na svete. Ľudia sú tu plní energie a vedia ako sa baviť, ” uviedla Paris. Robustný Afrojack sa stal dokonca producentom jej nového albumu, ktorý bude minimálne rovnako strašný ako ten prvý, ale klipy má vraj podľa chalanov premakané.

Pozadie ukázala práve ľuďom v Sydney. Je jednoducho úplne normálne byť otočený zadkom smerom k pláži a popravovať si plavky, pretože v súkromí lode by to nikto nevidel…

 

DJ Afrojack

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk