Veľkonočný pondelok: Hľad(k)anie vajec

pridal sugar 9.4.2012 o 12:21


Ktorý superznámy ksicht si na balkóne počítal vajcia?

Krásny sviatočný pondelok, priatelia! Tak čo, pikoškárky, vyšibané? Už vám tak nešibe? A čo vy, pikoškári, dostali ste , , po vajci“? Či po obidvoch? ?? V každej krajine na svete sa Veľká noc oslavuje tancom či hľadaním vajíčok, ale práve na Slovensku, nás ženy, krehké kvietie, musí naháňať skupina rozvášnených chlapov s tvrdými korbáčmi. Ak toto nie je vedomé násilie páchané na ženách, tak už potom neviem. A ten sexuálny podtón! Že korbáč… nuž Freud by mal na to iný názor. Určite by sa pozastavil nad veľkosťou jednotlivých korbáčov a snahe kompenzovať si NIEČO. Mimochodom, dievčatá, nikdy neverte chlapom s dlhým , , korbáčom“ (platí v oboch významoch).

Naši slovenskí predkovia, hovorím vyslovne o chlapoch, museli byť gentlemani jak sviňa. Vytvoriť tradíciu (počas ktorej chodia od domu k domu, v každom ženu vyšľahajú, oblejú ľadovou vodou, aby si našporila na poriadny zapáľ pľúc, a ešte im za , , ochotu“ dotyčná chuderka musí poďakovať formou vajíčka či poldeci) si vyžadovalo mimoriadne osvietenú myseľ. A my ženy, to celé generácie trpíme! Je čas postaviť sa proti útlaku a lacným voňavkám, ktorými smrdíme ešte týždeň po veľkej noci! Girl Power! Mali by sme dať hlavy dokopy a vymyslieť novú tradíciu, z ktorej by sme mali konečne poriadny profit aj my! Nejaké nápady? ??

K ČLÁNKU: Super telo na obrázku vyššie patrí Zacovi Efronovi, ktorý si aj na balkóne hotela rád poškrabká vajcia. A nemusia byť ani veľkonočné. Zac mal však tušiť, že paparazzi sú mu (vždy) na stope. Inak je zaujímavé, že sa začal dotýkať tam dole až potom, čo mu zazvonil mobil. Žeby sex po telefóne? Otázkou je s kým. Povedzme: S Justinom Biebrom? Justin ho možno chcel iba pozdraviť, ale Zac nemohol odolať jeho sexy hlasu…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk