Chlapci z One Direction bez trička

pridal dominique 11.4.2012 o 9:31


Veľa Justinov Bieberov pokope, alebo britská skupina One Direction. Skupina piatich týpkov menom Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson bodujú aj za hranicami svojej krajiny.

Chlapci momentálne koncertujú v Austrálii. Desaťtisíc lístkov na ich show bolo vypredaných vraj za tri minúty. Dva koncerty odohrajú v Sydney a šestnásteho apríla ich čaká koncert v Melbourne.

Austráliu si užívajú aj mimo stage. Paparazzi ich na fotili aj na jachte. Zatiaľ čo zvyšok skupiny relaxoval či chytal ryby, dvaja členovia Liam a Harry odhalili svoje mužné hrude. Verím, že veľa násťročných dievčatiek dnes v noci oka nezažmúri.

Skupinka chlapcov odštartovala svoju kariéru v britskom X Faktore. Predtým sa nepoznali a bojovali v súťaži sami za seba. Spojenie mladučkých chlapcov navrhla Nicole Scherzinger a podľa ohlasov fanúšikov, urobila dobre. Skupina už stihla vydať aj ich debutový album Up All Night, z ktorého sa počas prvého týždňa predalo 176-tisíc kópií.

Po Austrálii sa boyband chystá na veľké turné po severnej Amerike, ktoré potrvá od mája do júna.

 









Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk