Brad požiadal Angie o ruku. Po šiestich deťoch bolo aj načase.

pridal sugar 15.4.2012 o 15:21


Posledné mesiace Angelina i Brad často v rozhovoroch skloňovali slovo „svadba“. Človek by si povedal, že po siedmich spoločných rokoch, troch biologických a troch adoptovaných deťoch, by sa aj patrilo. Zdá sa, že svadba je naozaj na spadnutie – Brad už Angie navliekol snubný prsteň. Chcete ho vidieť?

Angelina prvýkrát predviedla svoj snubák na spoločnom rodinnom výlete. Rodinka (či v tomto prípade skôr “rodinisko“) sa vybrala do Múzea umenia v Los Angeles a v ich pätách kráčala aj svorka lačných paparazzov. Manažment Brada Pitta neskôr potvrdil, že Angie sa na chudom prste naozaj leskne snubák. Prsteň je jedinečný svojho druhu, bol vyrobený špeciálne pre Angie a za toto romantické gesto samozrejme môže poďakovať svojmu Bradovi. Ten, dizajn prsteňa dokonca sám vymýšľal, pod taktovkou uznávaného šperkára Roberta Procopa.

Teraz už zostáva len jediná otázka: Kedy bude konečne svadba? Manažérka Brada Pitta sa vyjadrila, že dátum ešte nie je stanovený, čo vôbec nemusí byť pravda. Angelina a Brad nie sú Kim Kardashian a svadbu asi len ťažko využijú ako svoju promo akciu. Popularity a záujmu médií majú až-až. Či sa vezmú v tichosti, alebo budeme o tom informovaní dopredu, je zatiaľ stále vo hviezdach.

 

 Angie a jej snubák

 

 

Angelina a Brad v priebehu rokov…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk