Naše malé hokejové majstrovstvá

pridal dominique 17.4.2012 o 7:45


Pikoškári, sledujete hokej? Nemyslím len v rámci majstrovstiev sveta, ale aj taký náš – extraligový. Momentálne prebieha súboj odvekých súperov. Východ verzus západ. Slovan verzus Košice.

Finálová séria je extrémne vyrovnaná. Po štyroch stretnutiach bol stav 2:2, no v piatom finálovom zápase Slovnaft play-off Tipsport extraligy hokejisti HC Košice zvíťazili na domácom ľade proti Slovanu Bratislava 2:1 po predĺžení. Vďaka tomuto víťazstvu si pripísali ďalší cenný bod. Pred kompletne vypredanou Steel arénou strelil v predĺžení víťazný gól kapitán tímu Miroslav Zálešák. A to už je dôvod na nejakú tu mexickú vlnku.

Niekedy som na hokej aj chodievala. Hlavne kvôli úžasným soleným jadierkam a pivu, ktoré v tej atmosfére chutí akosi lepšie než doma. Na našom štadióne síce nepobehovali sexi žienky v krátkych sukničkách, ale mohli ste zase vidieť, ako lietajú vzduchom na ľad všakovaké predmety. Dokonca aj stoličky. Vždy sme hádali, čo momentálne pristálo na ľade.

Ak chcete vidieť finálové zápasy naživo a nechcete riskovať zásah stoličkou, nemáte radi dlhé čakania na pivo či trpíte xenofóbiou, pozrite si hokej naživo na Sport 1.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

foto Jäzva (www.hckosice.sk)



Zaradené pod: celebritný guláš




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk