Daphne Selfe: Najstaršia modelka

pridal poppy 20.4.2012 o 10:01


Ste zvedaví na modelku, ktorá sa narodila v roku 1928? (A nie je to babička z Titaniku, pretože babička z Titaniku už bohužiaľ zomrela).

Osobne sa vždy rozčúlim, keď vidím nejaký gang dôchodkýň. Všetky majú rovnaké vlasy poznačené vodovou trvalou, rovnaké kostýmy a ortopedickú obuv a do spoločnosti zásadne chodia ovešané všetkým zlatom, ktoré doma našli. Medzi ich hobby patrí vykrmovanie vnúčat, brázdenie hypermarketov a okupovanie čakární. Preto ma vždy milo prekvapí, keď vidím nejakú akčnú ženskú, ktorá aj napriek svojmu veku nezapadá do koloritu a namiesto toho, aby riešila dnešnú mládež, rieši sama seba.

Britská kočka (alebo teda stará mačka) Daphne Selfe sa aj vo svojich úctyhodných 83-rokoch prechádza po predvádzacích mólach. Nikdy nemala žiadnu plastiku a ku kozmetickým procedúram má jednoznačný postoj: „Je to škoda peňazí, “ vraví Daphne na margo botoxu a faceliftu. Daphne začala svoju „kariéru“ v dobe, keď svet nebol preplnený vychrtlými prototypmi pedofilných obetí. „Mala som veľmi tenký driek, ale zároveň silnejšie stehná a širšie ramená. A bola som nízka“. Daphne vďačí za svoju „zachovalosť“ najmä génom. Nikdy nepoužívala nijakú extra kozmetiku, iba ak obyčajné krémy z drogérie. Vlasy si vraj necháva dlhé, pretože je to lacnejšie riešenie; nemusí sa starať o strih, ani o nudnú trvalú. „Okrem toho, dlhé vlasy opticky predlžujú krk a vyhladzujú tvár.“ V kondičke sa Daphne udržuje záhradkárčením, chôdzou a vlastnou, domácou verziou jogy.

Za mlada a dnes

A tento článok dať povinne prečítať všetkým babkám, ktoré sedia doma na zadku, lebo ich (údajne) niečo všetko bolí!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk