Al Pacino má dnes 72 rokov

pridal dominique 25.4.2012 o 6:00


Al Pacino je jednoducho Al Pacino.

Al Pacino je už na tomto svete nejaký ten piatok. Svetlo sveta uzrel 25. apríla 1940 v New Yorku. Živil sa všeličím, pracoval dokonca aj ako gigolo, po večeroch navštevoval herecké kurzy. V roku 1971 už debutoval vo filme Panic in Needle Park. Veľa filmov, v ktorých pán herec hral, sa stalo kultovými (trilógia Krstný otec, Dick Tracy, Author! Author!, Scarface, …And Justice for All).

Oscara si odniesol za úlohu vo filme Scent of a Woman (Vôňa ženy). Al Pacino bol ocenený za celoživotné dielo Zlatým levom na MFF v Benátkach (1994) a MFF v San Sebastiane (1996).

Deduško sa do dôchodku ani omylom nechystá. Tento rok sa objaví hneď v niekoľkých filmoch. Uvidíme ho v životopisnom Untitled Phil Spector Biopic, komédii Stand Up Guys, dráme King Lear či v snímke Gotti: In the Shadow of My Father, kde sa okrem neho objaví aj John Travolta a Kelly Preston.

Al Pacinovi sa darí aj v súkromí. Po jeho boku stojí o štyridsať rokov mladšia milenka Lucila Polak Solá (32). Má tri deti a nikdy nebol ženatý.

 

Tony Montana v snímke Zjazvená tvár

Scent of a Woman







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk