Batmanove ženy… (a muži)

pridal sugar 30.4.2012 o 20:39


Okolo superhrdinov sa točia zástupy žien, ale tak si hovorím… Môže byť muž, ktorý si ušije zhotoví vlastný kostým s výraznými netopierími uškami a dlhým vejúcim plášťom, plus necháva sa oslovovať , , Batman“, vôbec heteráč???

Na obrázku vyššie vidíte Aničku Hathaway, ktorá stvárni najnovšiu Catwoman v pripravovanom filme Chrisa Nolana „The Dark Knight Rises“. V poradí tretí Batman diel ukončí veľmi úspešnú sériu. Ale nebojte, o desať rokov to zas pretočí a natočí niekto iný a bude to ešte efektnejšie.

My si zatiaľ preklepnime Batmenove ženy:

 

 

Aha! Prvé Catwomenky! A to menovite Lee Meriwether vo filme  „Batman“ (1966)…

… a Julie Newmar  v seriáli „Batman“ (1966)

Kim Basinger si zahrala Vicki Vale vo filme s názvom, (ktorý určite neuhádnete): „Batman“ (1989)

Jerry Hall sa v  „Batmanovi“ (1989) objavila tiež

Michelle Pfeiffer ako Catwoman na seba pútala pozornosť vo filme „Batman Returns“ (1992)

Nicole Kidman v dobách, keď ešte nevyzerala ako chodiaca reklama na botox: Ako Meridian v „Batman Forever“ (1995)

V „Batman Forever“ sa objavila aj Drew Barrymore ako Sugar ?? ??

A tiež Debi(l) Mazar ako Spice

Alicia Silverstone ako Batgirl (vítaná zmena po všetkých tých Catwomenkách) v najteplejšom , , batman“ filme: „Batman & Robin“ (1997)

Elle Macpherson si v „Batmanovi a Robinovi“ zasa zahrala  Julie Madison. Inak, ženské postavy v tomto filme boli skôr do počtu. Uznajte: dvaja svalnatí chlapíci v maskách, behajúci v obtiahnutých kostýmoch sťa baleťáci z SND. Nie je ťažké uhádnuť akému publiku bol film určený.

 Vo filme  „Batman & Robin“  sa objavila aj Uma Thurman ako Poison Ivy…

… a Vivica Fox as ako Ms. B Haven. Inak, keby dali Ume, ktorá umí, do ruky samurajský meč, Batman by mal po robote a mohol sa naplno venovať Robinovi ??

A nasledujú dámy na honenie holenie z najnovšej batman série: Katie Holmes sa ako Rachel Dawes objavila v prvom filme z avizovanej trilógie, a to konkrétne v  „Batman Begins“  (2005)

V komerčne veľmi úspešnej dvojke „The Dark Knight“ (2008), v úlohe Rachel Dawes, vystriedala Katie Holmes (ktorá nemohla prísť na nakrúcanie, lebo Tom jej pripevnil tú väzenskú guľu naozaj silno) Maggie Gyllenhaal. Tá sa z toho radovala až ju roztrhlo (na konci ju tak trošičku rozmetala bomba)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk