Bača Ashton Kutcher

pridal poppy 3.5.2012 o 18:31


No dobre, slovenský bača to zrovna nie je… ale mohol by byť!

Okrem hrania a zabávania sa s ľahkými slečnami, Ashton Kutcher nesmierne rád predvádza svoje ego na internete (viď jeho Twitter s 10 miliónmi followerov). Najnovšie sa upísal firme Pop Chips, ktorej spoty sa tvária ako reklamy na internetovú zoznamku. Ashton je v týchto spotoch kvalitne zamaskovaný a  stvárňuje niekoľko rôznych postavičiek, ktoré zosobňujú kultúrne stereotypy; „Sjetý“ dredatý Brit, vysokohomosexuálny Karl Lagerfeld, americký motorkár s dušou poeta a indický producent, ktorý hľadá Kim, prípadne Snooki. Ako zlatý klinec sa v závere spotu ukáže aj pravý Ashton (jeho pretŕčanie sa v reklame na zoznamku (i keď fiktívnu) určite pomáha Demi pri zotavovaní sa z jeho nevier…).

Hoci sa spoty všeobecne páčia a väčšina ľudí ich berie ako istú formu recesie (a napríklad taká Kim Ká pri nich doma vlhne, lebo si na ňu niekto spomenul), našli sa aj takí, ktorí na spoty kydajú ako len môžu. Vlnu nesúhlasu a obvinení z rasizmu vyvolal najmä spot, v ktorom Ashton predstavuje bollywoodskeho producenta Raja, kvôli ktorému na herca minuli približne 50 balení krému na topánky. Firma, od ktorej Ashton zhrabol nekresťanské prachy sa však bráni: „Chceli sme len upútať pozornosť. Naším zámerom nebolo niekoho uraziť. Naša firma používa rôzne farby a chute a rovnako si váži zákazníkov všetkých rás a etník. Dúfame, že ľudia túto súvislosť pochopia.“ Neviem, ja osobne som tam okrem tej farby pleti iný stereotyp nezaznamenala. Čo potom taký Borat?! Celkovo mi príde táto „rasová urážlivosť“ trochu prehnaná. Ale zasa, ak by tam Ashton parodoval slovenského baču, skákajúceho cez vatru, pretŕčajúc vyčnievajúce bruško spod bielej košieľky, určite by sme sa všetci búrili… Alebo nie?

Video nájdete TU

Ďalšie TU

Na ostatné určite narazíte v ponuke videí na you tube ??

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk