Lana Del Rey vyzerá ako „napichaná“ Hermiona

pridal sugar 3.5.2012 o 21:03


Už dlho sme tu nemali nič o Lane Del Rey. Keďže všetky jej lyrické hity poznáte z rádií, z vyzváňania mobilu alebo  z you toubu (džízs, svet bez you toube by už nebol dobrým miestom) poďme sa pozrieť na nejaké jej nové fotky.

Na nových fotkách, ktoré nafotila pre módny časopis s nápaditým názvom S Moda, Lana fajčí a pózuje aj s nejakým modrým vtákom. Upozorňujem, že tieto dve spomínané činnosti spolu nesúvisia a už vôbec nesúvisia so sexom.

Už viackrát som chcela napísať, že Lana sa ponáša na Emmu Watson a naopak. Keby si aj Emma dala napichať pery, boli by  ako (dve napichané) ségry. Inak, Lana s pohľadom ranenej lany, či lane, je zaujímavá týpkyňa. Výzorovo má ďaleko od tuctovej popovej speváčky. Tá by podľa prísnych noriem hudobného šoubiznisu mala vyzerať ako Dara Rolins. Len s lepšie podarenými plastikami, samozrejme. A ešte aj s nejakými normálnymi hitmi, ktoré vznikli ASPOŇ po nežnej revolúcii (Kedy vlastne naspievala tie nešťastné zvonky???), alebo hity, v ktorých nevzdychá Popovič. Síce Popovič je Hollywood. Do toho by som sa nemala púšťať, koncertoval s Backstreet Boys. A to len tak niekto povedať nemôže.

Peace.

 

Lana Del Papuľka

 

 

 

 

 

 

 

 

Lana vs. Emma Watson







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk