Katy Perry upísala prsia Adidasu

pridal sugar 7.5.2012 o 13:46


Katy Perry (27) je novou tvárou Adidasu. Teda, ani nie tak celkom ona, ako jej prsia. Tie vynikajú v novej športovej podprsenke, ktorej robia reklamu.

Katy Perry si vďaka pár fotkám, na ktorých tancuje v podprde adidas prilepší o státisíce dolárov. V reklame sa predstaví ako čiernovláska, gigantu so športovým oblečením sa jej terajšia modrá farba vlasov asi nepozdávala, a tak jej na hlavu navliekli parochňu.

O Kate sme v poslednom čase nepísali, veľmi ani nebolo o čom. S Havraním princom sa rozviedla a po jej boku sa zatiaľ (pravidelne) neukazuje nový nabijak. Chvíľu sa hovorilo, že randí s istým modelom (ktorého meno sa mi nechce gúglovať) ale buď išlo iba o krátky románik, alebo kačicu. Katka určite na ocot nezostane a niekoho si nájde. Veď samotná kamoška Rihaňa sa ponúkla, že jej pomôže nájsť chlapa. Tipujem to na takého Mika Tysona (Katka by si mala dať čím skôr poistiť uši).

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk