Kristen Stewart ako slečna

pridal sugar 9.5.2012 o 21:51


Kristen Stewart zdobí titulku nového vydania ELLE. Bársaká herečka sa z prednej strany prestížneho časáku len tak vyškierať nemôže – je rezervovaná len pre vyvolené. A Kristen k nim rozhodne patrí. Kiná čoskoro začne valcovať hneď tromi (veľko)filmami: Snehulienkou, filmom Na ceste a finálnym dielom Twilightu.

Kristen je IN najmä vďaka postave sexuchtivej Belly, ktorá o to strašne chcela prísť s upírom (fanúšičky Twilightu dýchajte zhlboka, joukujem ?? ). Osudová úloha z nej urobila hviezdu medzinárodného formátu. Možno aj medzigalaktického. Nečudovala by som sa, keby aj mimozemšťania plakali (všetkými svojimi šiestimi očami umiestnenými na tykadlách) dojatím nad večnou láskou Belly a Edwarda.

Len tak mimochodom mňa Kristenine herectvo absentujúce akúkoľvek hlbšiu emóciu mierne irituje, rovnako ako jej večné prehrabávanie sa vo vlasoch. Vy ma určite opäť obviníte z toho, že “závidím“ a „neprajem“, preto o jej „veľkom talente“ už ani muk.

 

Kristen na obálke Elle ako slečna. V reálnom živote nosí radšej džínsy ako šaty

 

 

 

 

 

Kristen a jej hereckí kolegovia z filmu Na ceste na titulke magazínu M







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk