Aká matka, také jablko a navyše nepadá ďaleko od stromu

pridal sugar 14.5.2012 o 14:36


Aloha! Poďte sa pozrieť na pár známych mám a ich dcér, ktoré tiež zlákal šoubiznis. Niektoré, akoby si navzájom z oka povypadávali, iné, zdedili po svojich slávnych matkách len niekoľko čŕt.

Vŕŕŕŕŕŕ, koťátka mé! (Akoby pozdravil Dan Nekonečne Bláznivý). Včera, ako iste viete, bol Deň matiek. Kto zabudol, mal by tej svojej mother rýchlo niečo kúpiť: ružu, bonboniéru, prípadne cestou domov otrhajte susedovcom orgován.

Nezabúdajte, že mama je len jedna a tiež má len jedny nervy :). A koľko ich už minula, na to aby z vás vychovala poriadneho človeka. Roky vám musela s láskou utierať zadok, sliny a sople a všetko ostatné kakané, čo malým deckám furt tečie. Už len za to, že sa nezbláznila z vašich hysterických záchvatov plaču, ktoré ste ako malí fagani vždy spustili v obchode, keď vám nechcela kúpiť horalku alebo kostíkov :), že prežívala s vami osýpky, rozbité lakte a kolená, prvé lásky a neprizabila vás, keď ste domov prišli prvý raz pod parou a v bunde vám našla cigarety, už len za to, si zaslúži, aby ste jej dali najavo aká je pre vás spešl.

PS: Pokojne vašej mamče nechajte na Pikoškách odkaz, nech sa všetci rozcítime a viac si vážime, čo pre nás tie mamy robia.
 

 Lisa Bonet a Zoe Kravitz

 

 

Blythe Danner a Gwyneth Paltrow

 

Mary Jo Deschanel a Zooey Deschanel

 

 

Meryl Streep a Mamie Gummer

 

 

 Madonna a Lourdes Leon

 

 Kris Jenner a Kim Kardashian

 

 Demi Moore a Rumer Willis

 

 Goldie Hawn a Kate Hudson

 

 Melanie Griffith a Dakota Johnson

 

 Susan Sarandon a Eva Amurri

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk