Diktátor dostane všetko čo chce. Aj Megan Fox.

pridal sugar 17.5.2012 o 18:34


Konečnééééé! Konečne sme sa prebojovali do semifinále (Slovenskoooo gou!) a konečne sa ďalší film Sasha Barona Cohena dostáva do našich kín. Po Alim G, Boratovi a superteplom Brunovi Ciberejovi prichádza bradatý Diktátor.

Dve veci by ste mali vedieť: Šašov Sašov humor nesadne všetkým: Rád zachádza do extrémov, prípadne mobilom do ženskej vagíny (áno, aj to uvidíte) – a to nezvládne každý. Nuž a tá druhá vec: Sašovi je to jedno. Natáča svoje filmy a vytvára originálne, mierne (až ťažko) vyšinuté postavy, ako ho napadne. A je mu fu(c)k koľko skupín, rás či národov tým naserie. Preto má u mňa rešpekt. Že sa nebojí byť iný a robiť zo seba totálneho retarda. A že sa nebojí, že ho na ulici odstrelí nejaký žid, zoofil, Severokórejčan, Američan, feministka s chlpatým podpazuším, bezruký utečenec z rozvojovej krajiny, rodina Bina Ládina alebo rovno Al-Káida, vycvičený zabijak skutočného Diktátora (veď na svete je ich ešte dosť), či dokonca Arnold Schwarzenegger. Týchto všetkých totiž Saša vo svojom filme nešetrí.

A ak sa pýtate, prečo by mal byť na Cohena naštvaný aj Švarcík… Podľa Barona si všemocný Diktátor prechádzajúci sa po luxusnom paláci „plávajúcom“ na rope, môže kúpiť všetko. Aj celebritu na jednu noc. Kým Švarcík sa vo filme objavuje len na vtipnej fotke, taká Megan Fox úplne naživo a úplne vedome. Jej minirolička sa odohráva v posteli a Megan hrá samu seba. Mimochodom, vo filme sa dozviete, koľko ďalších celebrít dal Saša, teda pardón, Diktátor dole. A rozhodne ide o veľmi zaujímavé mená. A rozhodne ich nie je málo. ?? Sasha B. Cohen má teda štvrté Alter ego. Jeho prvé dve „egá“ som si zamilovala, s tretím (Brunom) som sa tak úplne neskamarátila. Diktátor nám, ale  vrátil starého dobrého Cohena: Drzého, drsného, odvážneho, satirického, ale HLAVNE vtipného. Nech si hovorí kto chce, čo chce, podľa mňa je v jeho filmoch “pre menej náročného diváka“ ukrytý väčší kus pravdy, o nás ľuďoch, ako v niektorých drámach ašpirujúcich na Oscara, ktoré nesú “hlboké“ myšlienky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk