Hej, zlatokopky! Mark Zuckerberg už nie je voľný

pridal sugar 20.5.2012 o 12:54


Mark Zuckerberg (28) sa včera oženil. Svetu to dal vedieť, samozrejme, cez fejsbúk. ??

O ďalšieho miliardára menej. Všetky cieľavedomé dievčatá, ktoré snívali o tom, že príde Mark na bielom koni, teda porsche, a odvezie ich priamo pred oltár, aby pri rozvode dostali aspoň polovicu jeho majetku, majú smolu. Márne si do vysolárkovaných hrudí dali napchať silikóny a predĺžili si svoje blonďavé vlásky , , na Plačkovú“. Márne, zvierajúc vo svojich umelých pazúroch červenú fixku, kreslili do svojich denníčkov srdiečka a  symboly dolára. A písali vyznania tipu: I love money Mark Zuckerberg. Mark si vzal inú (a prekvapivo nie blonďatú!). Oženil sa s dlhoročnou láskou Priscillou Chan (27). Naoko úplne obyčajné dievča, s ktorým to ťahá už deväť rokov.

Zoznámili sa na Harvarde, v čase, keď fejsbúk ešte neexistoval a Mark nebol miliardár. Hoci sa z neho takmer zo dňa na deň stala šialene prachatá celebrita (okolo ktorej museli krúžiť ženy ako vyhladované supy nad mrcinou), z tohto úspechu sa nescvokol. Zostal tým istým Markom, nosiacim botasky a rifle, miesto Armani oblekov. Do jeho postele by sa určite rada natisla nejedna modelka či herečka, ale on zostal verný Priscille. Z mojej strany, ma u mňa týpek rešpekt. Mark a Priscilla majú za sebou veľmi rušné dni: Facebook pred pár dňami vstúpil na trh s akciami, čo na Wall Street spôsobilo šialenstvo. Markov majetok sa tak zvýšil na 19 miliárd dolárov. Navyše oslávil svoje 28. narodeniny a Priscilla odpromovala na Lekárskej fakulte. Aby toho nebolo málo, rozhodli sa vziať. Svadobní hostia si do poslednej chvíle mysleli, že prišli na oslavu Priscilliných promócií. A oni takto. ??

PS:Slovenskooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Modlime sa a držme našim chlapcom palce. Už teraz sú machri!!!

 

 

Ak chcete, pridajte sa na Markov fejsbúk profil (nájdete ho pod jeho menom). Okrem iného sa dozviete, že ma chutného psíka a natrafíte na jeho fotky zo súkromia

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk