Janet Jackson v priebehu rokov

pridal sugar 20.5.2012 o 10:55


Janet Jackson oslávila pred pár dňami neuveriteľných 46- rokov. Teda, pre mňa neuveriteľných: Tipovala by som jej tak 37 – 40 rokov. Nuž čo, starneme. My aj hviezdy, len na tých to vďaka plastikám a skrášľovacím kúram menej vidno.

Keď sa povie Janet Jackson, hneď si predstavím ksichtovú podobnosť s nebohým Michaelom (keď ešte nebol vybielený a mal za sebou prvé plastiky). Tie lícne kosti, noc, úsmev… To, že boli súrodenci a zapotil sa pri nich rovnaký plastický chirurg, sa nedá poprieť. Pri mene Janet J. sa mi ďalej vybaví vybehnutý prsník s nechutným pírsingom a neskutočne vymakané telo. Janet svoje svaly veľakrát vystavovala na obdiv. Na bruchu sa jej rysovali tehličky o akých Zoro Czobor mohol len snívať…

A napriek tomu, že Janet oslňovala vymakanou postavou (aj Superman by si prišiel po radu ako spevniť to či ono) celé roky bojovala s nadváhou a dlhú časť svojho života strávila ako bombička. Keď som prvýkrát videla fotky , , Veľkej Janet“, myslela som si, že ide o fejk a na obrázkoch je niekto úplne iný. Opak je však pravdou. Janet každý rok vyzerá inak, niekedy štíhlo inokedy viac ženskejšie. Obdobia keď bola naozaj veľmi pribratá, trávila odrezaná od sveta, zavretá výlučne vo svojej vile. Nekomunikovala s novinármi, nechodila na žiadne spoločenské akcie, niekoľkokrát kvôli svojim váhovým výkyvom dokonca zrušila turné. Naposledy sa jej podarilo viac pribrať minulý rok, no už pred pár týždňami sa objavila na verejnosti chudá ako prútik. Janet zrejme strieda obdobia, kedy celý deň sedí pred telkou obklopená všetkým, čo chladnička dala a dňami, kedy od driny odpadáva vo fitku. Škoda, že títo Jacksonovci majú potrebu stále na sebe niečo meniť  a nečerpajú stotu zo svojho talentu. Je ťažké žiť s tým, že nie ste pre svet dokonalí. Vyhovujúci. Je mi ich úprimne, úprimne ľúto. Pre Michaela je už neskoro, ale Janet, tá by sa ešte mohla spamätať.

1982

1985

 1990

 

1997

1999

2000

2002

 

2004

 

2005

 

 2006

 2007

  2009

Rok 2011, aj s krivkami a „riadnym černošským zadkom“ vyzerá super, škoda, že to nevie…

Rok 2012. Janet stratila svoje krivky a je chudá ako palička

„Veľká Janet „

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk