Justin Bieber: „Kim Kardashian pracuje tvrdo.“ LOL.

pridal dominique 21.5.2012 o 8:00


Videli ste už jeho najnovší videoklip „Boyfriend“? Myslím si, že sa neubránite úsmevu. Najnovšie fotil pre júnové číslo magazínu GQ a perlil a perlil…

To, že má viac peňazí, než my všetci dokopy, mu nikto neberie. S úspechom a slávou však inteligencia automaticky neprichádza, ale to už asi viete. Justinko si rád pustí ústa na špacír a v rozhovore prezradil všetko možné. Napríklad i to, že nikdy nespravil zlú pieseň.

Rozhovor s ním robil Drew Magary, ktorý sa snažil vypátrať, kto Justin naozaj je. V showbiznise , , sa vraj nikomu nedá veriť“ a naučiť sa to, bolo pre mladé ucho (s náušničkou) ťažké. Sú však určití ľudia, na ktorých nedá dopustiť. Napríklad Kim Kardashian. Keď ju niekto ohovára, vždy sa jej zastane. „Ľudia si z nej robia srandu – vraj nič nerobí, ale ona pracuje naozaj tvrdo.“ A teraz je to jasné. Kim stiahla Justina na desať minút na záchod: Kim totiž najtvrdšie pracuje, keď je na kolenách a rozopína zips na pánskych nohaviciach… Justinovi sa najviac pozdávali témy okolo jeho obľúbenej kapely Metallici a najnovšieho prírastku do vozového parku – špeciálne upraveného Mercedesu-Benz Sprinter. „Mám osemnásť a som štýlový dospelý.“

Justin prezradil, že si občas dopraje aj pivo, ale v takom množstve, aby nad sebou nestratil kontrolu (potom by sa diali zlé veci).

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk