The Wanted je ďalšia skupina so zbytočne veľa členmi

pridal sugar 21.5.2012 o 13:24


O týchto The Wanted sme tuším ešte na Pikoškách nepísali. Tak nastal čas otvoriť Pandoru Pandorinu skrinku a pozrieť sa na túto “cool chlapčenskú kapelu“, ktorá zdobí každé druhé číslo Kamaráta. Teda tipujem, lebo môj 13-ročný brat si ho už nekupuje. Tvrdí, že , , tieto  blbosti ho nebavia, čo je decko, doriti?“ ??

Rozumiem ako fungujú chlapčenské kapely. Že je najlepšie zlepiť ich minimálne z piatich členov, aby si každé dievča(tko) našlo svojho favorita. Ja som už dávno prešla fázou, keď som si podobných cukríkov  lepila nad posteľ (zlatá éra Backstreet Boys!!!) a vystrihovala z Brava Nicka Cartera ostríhaného na hríbika. Inak, na boybandoch ma vždy fascinuje, tá vymyslená charakteristika ich členov. Jeden je akože  drzý frajer, druhý zas nežný a romantický a čaká na pravú lásku, ktorá mu zlomí srdce. Haha. No určite. To tvrdil aj Nick Carter a potom začal randiť s Paris Hilton a tá mu mohla tak maximálne zlomiť penis (inak, je to fyzicky možné  a stáva sa to, penis sa dá naozaj zlomiť!!! Spýtajte sa Radima Uzla). Nick sa tiež niekoľkokrát liečil od závislosti na kokaíne. A pritom to bol , , benjamínek“ skupiny…

Neviem akú charakteristiku majú jednotliví členovia skupiny Wanted, ale gúgl mi prezradil, že toto britsko – írske zoskupenie vzniklo na základe konkurzu a majú všetci okolo 19 až 23 rokov. Ja si ich stále pletiem s tými… no …One Direction, čo tu minule na Pikoškách spôsobili senzáciu a kontroverziu a vyše sto komentov. Na to vám poviem len jedno: Drbe vám ľudia? Respektíve: Drbe vám dievčatá? Veď si od nás posťahujte ich fotky, ale o tom akí sú úžasní, bohovskí a kúl si čítajte na ich fun pageoch. My tu nejako nad celebritami nemasturbujeme. Ale nič v zlom. Love and peace.

 The Wanted  včera vystupovali na Billboard Music Awards v Las Vegas (to znamená, že aj USA ich žerie)

 

 

 

A aby ste vedeli, milé fanúšičky (fanúšikovia) The Wanted, že vás mám predsa len rada, tu sú chalankovia po jednom

Max George

Siva Kaneswaran

Tom Parker

Jay McGuiness

 Nathan Sykes

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk