Lea Michele boduje aj s frňá(či)kom

pridal sugar 22.5.2012 o 21:40


Lea kráča rovno za nosom a boduje.

Hollywood má rád dokonalosť. Nikto sa, ale nenarodí taký dokonalý, ako dokonalo vyzerá na prechádzke po červenom koberci. Preto nastupujú tímy vizážistov, pri niektorých celebritách rovno aj s maliarmi a reštaurátorai. Keď nepomôžu tony mejkapu, treba podstúpiť radikálnejšie riešenie: dať si tváričku skrášliť šikovnou rukou plastického chirurga. Skalpel, prípadne botoxík a iné vpichované svinstvá stoja za úspechom (Megan Fox) a pretrvávajúcou kariérou nejednej celebrity (Nicole Kidman). Aj keď je pravda, že Nicol by sa mala upokojiť a prestať sa dávať „napichávať“, lebo o chvíľu si ju zmýlia s umelou figurínou a vystavia ju proti jej vôli do výkladu.

Vráťme sa ale k Lei. Jej väčší nos sa stal akýmsi jej poznávacím znamením a Hollywood ho nakoniec (aj keď s frflaním) začal akceptovať. Aj keď Lea nie je dokonalá, jej nepopierateľné spevácke a herecké nadanie z nej spravilo hviezdu prvej akosti. A to ešte za sebou nemá ani veľké herecké úlohy. Ale veď tie určite prídu. Plus, v jej prospech hrá, že z nej vyžaruje veľká charizma a na niektorých záberoch je doslova krásna. Za tým si stojím. Tiež má zaujímavý štýl obliekania a len málokedy šliapne vedľa. Čo poviete?

Lea sa naposledy vyprsila vyparádila na šou Davida Lettermana

 

 Lea vie na „kobercovačkách“ vždy oslniť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk