Kašľať na Elenu, Stefan Salvatore má inú lásku

pridal sugar 25.5.2012 o 18:21


A tiež je zo seriálu Upírske denníky

Ianovi Somerhalderovi a Nine Dobrev bolo počas nakrúcania Upírskych denníkov dobre(v). ??  Keďže tvoria supersexy pár aj v súkromí, počas dlhých hodín na pľaci, trávili čas spolu a aspoň im nebolo smutno (pokiaľ nemajú ponorku, ale zatiaľ to vyzerá, že medzi nimi všetko klape.) Zato taký Paul Wesley (29) mohol mať hlavu (a srdce) v smútku. On na nakrúcaní The Vampire Diaries svoju lásku nemal (a aby toho nebolo málo, vždy verná Elena sa odrazu nevedela rozhodnúť medzi ním a Damonom plus celú tretiu sériu ho sral Klaus.) Nakoniec sa však produkcia rozhodla (určite nie náhodne) obsadiť Paulovu manželku Torrey DeVitto (27) do postavy lekárky Meredith Fell. Hoci im nebolo dopriatych veľa spoločných scén, mladý manželský párik mohol chodiť aspoň na spoločné obedy do kantíny (tou kantínou samozrejme myslím prehýbajúce sa švédske stoly).

Paul Wesley si Torrey DeVitto vzal za manželku minulý rok v apríli, po štyroch rokoch randenia (spoznali sa v roku 2007 pri natáčaní filmu Killer Movie.) Torrey najskôr skúšala šťastie – ako polovica herečiek – v modelingu. Neskôr sa jej podarilo zahrať si v úspešných seriáloch ako One Tree Hill a Pretty Little Liars. Nuž a Paul ju dotiahol do megaúspešných Upírskych denníkov, v ktorých sa objaví aj v štvrtej sérii.

PS: Čo hovoríte na záver tretej série? Smoklili ste? ??

 

Paul a Torrey sú momentálne na dovolenke v Paríži…

 

 

 

 

 

 

Torrey v Upírskych denníkoch ako doktorka Fell

 

 

Paul a Torrey…

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk