Život je príliš krátky na to, aby Rihanna zostala oblečená

pridal sugar 27.5.2012 o 11:57


Že Usain Bolt je najrýchlejší človek na planéte? Kdeže! Keď príde na vyzliekanie Rihannu nikto nedobehne…

Rihanna má ďalšie nové fotky, na ktorých pózuje len tak ako ju pánboh barbadoský boh plodnosti a rozkoší stvoril. Aby si bola istá, že ich uvidí čo najväčšie percento jej fanúšikov, postla ich na twitter, veď čo sa bude… Skôr či neskôr tieto obrázky aj tak uvidí celý svet, pretože boli zhotovené počas fotenia k jej najnovšej vôni. Inak, meno jej parfumu nikdy neuhádnete. Nemáte šancu. Volá sa totiž: Nude. Ja viem, je to prekvapenie.

Kto sleduje Rihannu a najmä jej šialené zmeny účesov sa teraz určite pýta: , , Ale sugaaaar, ako môžu byť tieto obrázky nové, keď Rihanna nie je už pár týždňov blondína?“ Pravda je taká, že fotky sú čerstvé, len Rihanna si na hlavu jebla nejakým zázrakom znovu blond. Vraj to nie je parochňa a je to len dočasné, aspoň to sa píše, a tak sa Rihaňa vyjadrila. A prosím, nepýtajte sa ma ako je možné sa odfarbiť sa z čiernej na blond v priebehu pár dní… Spýtajte sa Rochniaka.

Rihanna (ktorá má,  podľa môjho skromného názoru, určite parochňu) a jej photoshoot na nový silikónový vibrátor. Teda, prepáčte, parfum.

 

 

 

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk