Kristen Stewart a Charlize v časopise Interview

pridal sugar 30.5.2012 o 11:55


Stále nechápem ako mohli vybrať do úlohy Snehulienky Kristen Stewart, ktorá ma akože zatieniť Zlú kráľovnú Charlize Theron svojou krásou… V Hollywoode sú vážne všetci na drogách.

Do kín (aj tých našich) prichádza v poradí druhá Snehulienka tento rok (keďže v Hollywoode nie sú len všetci na drogách, ale zjavne trpia aj nedostatkom inšpirácie). Táto Snehulienka je úplne iná ako Snehulienka s Juliou Roberts a hustým obočím Lily Collins, ktorá sa už nejaký ten piatok hrá v našich kinách. Kým tá prvá (Zrkadlo, zrkadlo) bola skôr vtipnou rozprávkou, Snehuľa s Kristen Stewart (Snow White and the Huntsman) bude skôr veľkovýpravným akčným hororom.

Je jasné, že producenti obsadili Kristen do filmu nie kvôli jej , , snehobielej pokožke a perám červeným ako krv“, ale všeobecnej obľúbenosti, ktorú jej priniesol Twilight. Teenageri očarení upírskou ságou sa na Kristen, stvárňujúcu akčnú Snehulienku, ktorá sa nebude báť „vytasiť meč z pošvy“ (fuck, nemohli na uskladnenie meča vymyslieť iné slovo? ?? ) určite pozrieť pôjdu. Pre vás ostatných môže byť lákadlom urastený Chris Hemsworth (Kristen má bohovské šťastie na sexy hereckých kolegov) a samozrejme Charlize. Tá nie je len krásna, ale vie aj hrať, čo je vítaný bonus. Medzi ďalšie lákadlá tejto filmo-rozprávky patrí superefektná výprava a fakt, že v žiadnej scéne sa neobjaví obočie Lilly Collins.

 

Kristen a Charlize v časopise Interview

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titulka

Trailer „Snow White and the Huntsman“

A komu nestačilo, tak ďalší…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk