Bu-bu-bu! Strašidelný list od Michaela Jacksona

pridal dominique 1.6.2012 o 8:00


„Nespal som štyri dni.“ Jedna z vecí, ktoré napísal v liste svojej vtedajšej manželke Lise Marii Presley. List mal ísť do dražby tak ako všetko, čo kedy spevák držal vo svojich rukách. Bláznivý fanúšikovia kúpia za ťažké prachy aj špendlík z jeho nástenky.

V liste napríklad písal, že potrebuje oddych aj od mobilov či ľudí z biznisu. Chcel sa postarať o svoje zdravie. Nuž, čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra, inak už bude neskoro.

Kecy však nie sú dôležité. Za povšimnutie stojí Michaelove písmo hodné šikovného prváčika na základnej škole. Oki, neviem ako krásne by som písala, keby štyri dni frčím na tabletkách a bez spánku, ale aj tak. Aukčný dom na želanie jeho exmanželky stiahol list z aukcie. Urobila tak údajne z úcty k svojmu bývalému manželovi. Zaujímalo by ma však, ako sa dostal na svetlo sveta. Z úcty k svojmu mužovi ho mala už dávno spáliť…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk