Emily Deschanel je kosť

pridal dominique 6.6.2012 o 6:00


Emily zostane navždy doktorka Temperance Brennanová.

Začínala pomaly, malými úlohami v rôznych seriáloch. Emily zatiaľ nemá na konte veľa filmov. Naposledy ste ju mali možnosť vidieť v komédii Perfect Family.

Slávnou sa stala o niečo neskôr, ako jej mladšia sestra Zooey. Napriek tomu ju dnes paradoxne pozná viac ľudí. Seriál Bones (Kosti), ktorý sa začal vysielať v roku 2005, sa stal mimoriadne obľúbený aj za veľkou mlákou. Priznám sa, že nikdy nesledujem kriminálne seriály, ale Kosti mi vôbec nevadia. Toľko skvelých science-fiction prístrojov, ktoré na základe sto rokov starej omrvinky z chleba odhalia pekára, nájdete len tam. A Kosť vie úplne všetko a príde jej to úplne normálne. A agent David Boreanaz tiež stojí za hriech. V poslednej sérii s ním čaká dieťa.

Otehotnela s ním aj preto, že bruško časom naozaj bude mať. Oplodnil ju však jej manžel, scenárista a herec David Hornsby, takže všetko je tak, ako má byť…

 

So sestrou…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk