Ja som vždy hovorila, že Pierce Brosnan je najvzrušujúcejší z Bondov…

pridal sugar 15.6.2012 o 11:05


Alebo mám radšej povedať najvzrušenejší?

Takže poďme si zhrnúť fakty: Pierce Brosnan má 59- rokov (áno, už toľko.) Momentálne nakrúca film Love Punch. Jednou zo scén je potápanie sa v mori. K potápaniu, patrí potápačský oblek, ten ako vidíte má. A teraz ideme na tú zaujímavejšiu časť:

ČTJ!!! Pírs, čo skrývaš pod tým tesným overalom? Povedzte mi, prečo tento chlapík hral Jamesa Bonda? Mal byť Superman, Spiderman, alebo hocijaký iný „man“, hlavne mal nosiť priliehavé kostýmy, v ktorých sa črtá TO či ono.  Takto sa NAJväčšie tajomstvo piateho Bonda v poradí, dozvedáme až na jeho staré… kolená.  Na druhej strane, Pierceov Superman by bol od osemnástich. Veď podľa toho, čo skrýva v gatiach… A to mu tiahne mu na šesťdesiatku a  práve vyšiel z vody!!! Pre tých, čo pozorne nečítali: PRÁVE VYŠIEL Z VODY!!! Ak si Pírs miesto tabletiek na srdce omylom ráno nezobral viagru, jediné vysvetlenie je, že má veľmi slušný „čarovný prútik“, ktorý nerád oddychuje. Čo mohlo Pírsa tak vzrušiť? Zahliadol na pláži nejakú šťavnatú  prsaticu? Objavil snáď pri potápaní truhlicu so zlatým pokladom? I Don’t fucking know. Ale jedno je isté. Piers Brosnan mal veľmi zlé číslo: 007? Ani náhodou. Vymeňte tú druhú nulu za jednotku a potom budete určite bližšie k reálnemu číslu. Ale len prihorieva, stále nehorí…

 

Pírs a jeho „čarovný prútik“, ktorý sa tiež chcel zúčastniť na natáčaní…

 

 

 

 

 

 

 

 

Za mlada až do stara staršia

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk