Paris Hilton dala dole paparazza

pridal sugar 28.6.2012 o 11:12


Ale iným spôsobom „dole“, ako sme u nej navyknutí. (To znamená, že nepoužila svoju vagínu, ale päste).

Paris si potrebovala  na niekom vybiť nenávisť, ktorú pestuje voči riti Kim Kardashian. Táto prekliata zadnica ju vytlačila z obrazovky a vzala jej titul Najzbytočnejšej celebrity evar. A čo všetko musela Paris Hilton (a jej genitálie) urobiť preto, aby tento titul získala! A odrazu sa tu objaví nejaká Kim, ktorá kopíruje všetky jej brilantné nápady ako je sex kazeta a celý svet je z nej posratý. A pritom nie je ani blondínka. No, chápete to? Chápete?! Len ženy s peroxidom na hlave, ktoré pravidelne zvracajú a nosia veľké okuliare si zaslúžia byť hviezdy. A žiť. To Pariske predsa hovorila mamička od narodenia…

Na Parisine reality show sa už nikto nechce pozerať, a preto má nervy. Hádzať taniere a čivavky o stenu ju už nebaví (navyše oboje sa minulo… R.I.P.), ale paparazzov je dosť. Keď sa pred dvoma dňami vracala z nočného klubu spolu so svojou svorkou, jeden  ju obzvlášť vytočil. Ako schádzala dole schodmi snažil sa jej odfotiť to, čo skrývala pod ultrakrátkymi šatami. Toľká drzosť! Bezúhonná Paris nikdy, ale NIKDY neukázala svoju chacharu či prsník (okrem tých tisíc ráz,   ktoré si šikovne vygúglujete), a preto sa rozhodla paparazza dať dole, ako rozzúrená wrestlerka. To, že pri boji na život a na smrť ukázala viac, akoby paparazzo za iných okolností odfotil, už nie je dôležité. Či fotograf tú noc prežil sa zatiaľ nevie. Kedže Hiltonovci majú vplyv a hlavne „peňáze“, paparazzove telo už možno obžierajú žraloky a jeho rodina mlčí, lebo šek na milión dolárov im rýchlo osušil slzy.

PS: Fotky, ktoré nasledujú mi pripomínajú finálnu scénu filmu Slunce, seno a pár facek. Neverila som, že v živote uvidím vtipnejšiu bitku, ale priškrtený fotograf a Paris s kabelkou na hlave sú silným súperom. ??

 

Všimnite si ako chodí Paris naširoko. Aj prostitútka, ktorá má za sebou tridsať rokov praxe na lodi plnej námorníkov, dokáže lepšie spojiť nohy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toto v Holyvúde nikdy nevymyslia

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk