Veľká migrácia upírov

pridal sugar 8.7.2012 o 13:51


Tretia séria Upírskych denníkov už dávno  skončila, teraz treba prečkať leto a dožiť sa jesene, kedy štartuje seriál po štvrtýkrát. Zlá správa je, že kým predošlé ročníky The Vampire Diaries štartovali v septembri, tento rok budú mať premiéru až 11. októbra. Producentov šou by mal navštíviť Klaus, možno by „seroš“ začali vysielať už v Auguste…

„Čo to hovoríš, sugar, akoby mohol Klaus urýchliť natáčanie, keď ho v poslednej epizóde Damon, Bonnie a spol, dali dolu a teraz nie je ani živý ani mŕtvy?“ mohol by si pomyslieť  oddaný fanúšik Upírskych denníkov. To čo si myslí nefanúšik Upírskych denníkov, tu radšej ani nejdem písať, pretože mám dnes deň bez nadávok, alebo ako ho volám ja DBP (Deň bez pičingu… ups, to som asi nemala rozpisovať.)

V každom prípade natáčanie nových častí je v plnom prúde, rovnako aj prezentovanie seriálu – na stretnutiach hercov s fanúšikmi. Z jedného podobného happeningu sa tento piatok vrátilo päť známych ksichtov: Nina Dobrev, Michael Trevino, Candice Accola (hrá Caroline), Claire Holt (Klausova sestra Rebekah) a Joseph Morgan alias neodolateľne skazený Klaus. Nie, žiadneho Ian Somerhaldera nemám na zozname. Ľutujem. Skrátka s nimi neletel. Ani Paul Wesley (keby to niekoho zaujímalo). Paparazzi vymákli na letisku v L.A. len týchto piatich. Ale, keď  Trevino a Morgan spoja sily, je to takmer akoby ste sa pozerali na Iana Sexyhaldera, nie?

Michael Trevino

Nina Dobrev a Candice Accola

Nina Dobrev,   Candice Accola a klobúčiková Claire Holt

Jožko Morgan

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk