Amy Winehouse ožila, aby mohla pochovať Willa a Kate

pridal dominique 16.7.2012 o 9:17


Neviem síce, čo proti tejto dvojke mala, ale zjavne nie všetci Angličania ich milujú.

Speváčka, ktorá dúfajme odpočíva v pokoji, alebo žúruje niekde v raji, s tým samozrejme nemá nič spoločné. Zatiaľ čo u nás frčia koláže politikov či cirkevných hodnostárov, inde sú to celebrity. Nuž, kráľovná Alžbeta a ani pochovaní sa smiať asi nebudú. Vlastne asi nikto.

Mŕtvych by nemali provokovať, lebo ich prídu strašiť. Angličania si napriek všetkému Amy vážia. V Londýne jej plánujú postaviť budúci rok aj sochu. Bude z bronzu a v životnej veľkosti. To, keby ste v Londýne nemali čo fotiť, a aby sa na túto talentovanú Angličanku nezabudlo.

Ďalšie „vtipné“ obrázky, ktoré unikli na internet ako sex videá celebrít, znázorňujú diktátora Muammara Kaddáfiho a hrob egyptského prezidenta Husního Mubaraka a Stevea Jobsa, ako pochováva Julian Assange. Podľa Daily Mail je to dobre vytvorená reklama spoločnosťou Ogilvy & Mather, ktorá chce, aby sa o fotkách na internete vášnivo diskutovalo.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk