Ani princezná Suri nedostane všetko

pridal dominique 19.7.2012 o 7:26


Kate je naozaj dobrá mama. Nielenže malú ako-tak ochránila pred vymytím mozgu jednej sekty, ale po super rýchlom rozvode sa ju nesnaží kúpiť. Suri zachytili paparazzi, ako sa domáha malého chutného šteniatka. Na rozdiel od luxusných kabeliek, však tohto živého tvora nedostala.

To by totiž museli najať ďalšieho človeka, ktorý by sa stral len o psíka. Mimochodom, chcela by som vedieť, kde sú všetky čivavy Paris Hilton…

Tom jej toto životné sklamanie určite vynahradí, preto že deti scientológov neplačú. Je to jedno zo základných pravidiel. Postaví pre ňu šteniatkovskú farmu, kde bude okolo 200 šteniatok na hranie. Nescientológom vstup zakázaný.

Keď sme už pri Tomovi, ten maličkú dostal do svojich rúk prvýkrát od rozvodu. Vyzdvihol si ju špeciálne súkromnou helikoptérou. Zatiaľ len požičanou, ale kvôli Suri si určite kúpi vlastnú. Lebo nie je len taký nejaký looser…

 

Tom ju berie na vymývanie mozgu…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk