Marilyn Manson a Johnny Depp sú bratia

pridal poppy 19.7.2012 o 14:25


O Marilynovi sa v poslednej dobe príliš veľa nepíše. Pre britské noviny The Observer sa (preto?) však rád rozrozprával o všeličom (ne)možnom. Dámy a páni, prinášam vám niekoľko plnohodnotných spevákovych výrokov, ktoré si zaslúžia pozornosť.

Moje telo je miestom, ktorému sa, vďaka alkoholu a drogám, baktérie vyhýbajú. Klop-klop na drevo, nemám žiadne zdravotné problémy.

Dvojčaťu mojej priateľky Lindsay (nejde o Lindsay Lohan, neľakajte sa) sa narodilo dieťa a ja som začal rozmýšľať nad tým, že by mi nevadilo, keby som mohol predať svoje choré nadanie niekomu malému, kto by podpaľoval veci a rúhal sa.

Vždy sa ľahko zamilujem. Milujem absint, milujem život, milujem hudbu. Láska je široký pojem, je ho ťažké definovať.

So svojou ex (Dita Von Teese) máme dobré vzťahy, ale včera som ju stretol v bare v Londýne a vyzerala, že je na mňa ešte stále nasratá.

Johnny Depp je pre mňa ako brat. Na chrbtoch máme rovnaké tetovania – Charlesa Baudelairea, Kvety zla, veľkú lebku… Je to tak trocha tajomstvo. Ľudia sa nás pýtajú: „Prečo ich máte?“ a my odpovedáme: „Len tak.“

Moja mama trpí demenciou, takže ani nevie, kto som. Ale vždy keď mi povedala: „Gentlemani preferujú blondínky, “ povedal som jej: „ale ja som zloduch“. Hrdinovia robia veci z určitej povinnosti a nie preto, že im veria. Zloduchovia však robia veci so skutočnou vášňou.

Nie som žiadny sexuálny deviant. Myslím, že by som sa ostýchavo smial, ak by som mal mať s niekým trojku. Som hanblivý. Som ten typ, ktorý zhasína svetlá, keď ide do tuhého.

 

 

 

Johnny Depp a  Marilyn sú fakt kamoši. Džony s ním odohral pár vystúpení

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk