Gwen Stefani a jej 42-ročné telo v bikinách

pridal sugar 10.8.2012 o 21:36


Gwen podpísala zmluvu s diablom. Vlastnou krvou, alebo jej obľúbeným červeným rúžom. Inak to nevidím. Chcela by som vedieť čo si Mr.Devil vypýtal na oplátku za nestarnúce telo. Uvažujem nad podobným kontaktom. Ak ide iba o Peklo a tie kotle, beriem to. Čo by som kurva (pardón) robila celé dni v Nebi? Hlavne, keby tam nebolo všade free wifi. A svätý Peter by cez bránu púšťal aj Jehovistov. V Pekle by sa hádam sem – tam aspoň guláš podarilo uvariť.

Gwen Stefani oslávi v októbri 43-ro(c)kov a vyzerá…no veď to vidíte sami. Žiadna celula, žiadne ochabnuté svalstvo, brucho, ktoré by si pamätalo dva pôrody. A ten zadok! Som žena, ale nemôžem z neho spustiť oči. Je dokonalý. Perfektne oblý, žiadna mľandravá placka. O takýchto pozadiach sa hovorí, že sú ako „dva strúčiky cesnaku“ (aj keď určite tak nesmrdia). Hmm, tá predchádzajúca veta v zátvorke je čudná, radšej na ňu rýchlo zabudnite, pokúsim sa aj ja.

A ešte by som chcela okomentovať Gweninu dierku medzi nohami. Ale, preboha, nemyslím ONÚ, ale medzierku medzi stehnami. To je ten správny výraz. Minule som sa s kamošom práve o tomto bavila a on tieto medzierky volá „priestrel“. A strašne ho to rajcuje (zase som bohatšia o nový poznatok z chlapskej ríše). Bodaj by mužov „priestreli“ nebrali, keď ich majú iba pekne štíhle ženy. Gwen nám teda nestarne, ale nestarne ani jej manžel, ktorých má 46-rokov. Zmluvu s Diablom podpísal zjavne aj on.

Gwen si užíva slnko spolu s rodinou v Miami

 

 

 

 

 

 

 

 

Ďalší deň pri mori, ďalšie nové plavočky, stále tá istá krásna Gwen

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk