Jodie Foster: Nechajte Kristen napokoji!

pridal poppy 17.8.2012 o 10:04


Jodie Foster ľutuje všetky mladé celebrity (trpia hladom, nemajú pitnú vodu… treba ich predsa ľutovať!). A keď jej siahnete na Kristen Stewart, možno vás aj pokúše…

Kristen sa stretla s Jodi Foster počas natáčania filmu „Panic Room“ a odvtedy sú kamošky. A viete, ako to chodí… vaša BFF môže pretiahnuť aj pápeža, vždy budete pri nej stáť a brániť ju (a dožadovať sa detailov). Preto sa nemožno čudovať, že sa Jodi po prevalení aférky s režisérom Snehulienky a po mediálnom „hone na čarodejnice“ snaží Kristen brániť. „Je prirodzené, že sa ako ľudia zaujímame o verejné dianie. Urobte z mladých ľudí bohov a potom ich stiahnite späť na zem a pozrite sa na nich. Sú presne takí, ako my. Ale len zriedka kedy si uvedomíme, ako im ničíme detstvo. Som herečkou od 3 rokov, presne 46 rokov. Nemám žiadne spomienky na detstvo mimo médií. Povedala som to už niekoľko krát a poviem to znova: ak by som dnes začínala ako mladá herečka, pravdepodobne by som to veľmi rýchlo vzdala, “ povedala herečka na margo ťažkého života mladých celebrít pre noviny Daily Beast. O Kristen, samozrejme, rozpráva len v dobrom: „Pri natáčaní sme sa rozprávali a smiali sa celé hodiny. Zamilovala som sa do nej. „Nechce byť herečka, však?“ spýtala som sa jej mamy. „Bohužiaľ, “ odpovedala a obe sme sa len usmiali. „Neskúsite jej to vyhovoriť?“ navrhla som. „Och, snažila som sa… ale ona herectvo jednoducho miluje.“

O dnešnej verzii Kristen hovorí ako o mladej žene prenasledovanej médiami na hranici šialenstva: „Naučila sa, že musí držať hlavu dole, okuliare na nose, byť ticho, nevšímať si ich, neplakať.“ A napokon sa vyjadrila aj k spomínanému škandálu: „Nakoniec to prejde. Určite ju to všetko zmení, bude ľuďom menej dôverovať, dávať si pozor na všetko, čo robí. Ale prežije.“ Verím, že to majú celebrity ťažké, ale… je to daň za ich prácu, nie? Každý z nás denne bojuje s tuctom problémov, ktoré často súvisia s vecami, ktoré sme si ani nevybrali.  A tieto hviezdičky si splnili detské sny a ak sa nevedia vyrovnať s ich následkami, je to ich problém, neviem, prečo by sme ich mali ľutovať (navyše tak dojemne ako tuto kolegyňa). Plus všetky tie milióny… Takže… Daj si facku, Kristen!

Kristen a Jodie

Vo filme „Panic Room“

Tento týždeň boli publikované nové zábery zo záverečného filmu Twilight série. Bella a Edward sa takto k sebe asi na premiére (november) tak mať nebudú. Aj keď ktovie?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk