Lady Gaga sa vydala!

pridal poppy 21.8.2012 o 13:27


Tá-ra-ta-tááá tá-ra-ta-tááá…alebo tak nejako… toto mi nikdy nešlo.

Tým, ktorí majú veľkú predstavivosť gratulujem! Vy ostatní, nezúfajte; išlo (o pokus) o svadobný pochod. Originálne, viem. Čítate správne, Gaga sa nám vydala. Iba nedávno to bolo také malé dievčatko zahalené rúškom surového mäsa a dnes… dnes jej z nej nevesta s prirodzenou farbou vlasov. Samozrejme, speváčka sa nevydala naozaj. So svojím polonahým frajerom Taylorom Kinney si dali svadobný bozk v novom fashion klipe k pesničke You And I. Čiernobiely klip je na Gagu veľmi jednoduchý a tak trocha nudný, ale vkusný.

A teraz poďme k tej prirodzenej farbe vlasov. V tomto prípade ide , na rozdiel od vydaja, o rýdzu realitu. V podstate ide o myšaciu hnedú, ale Gaga ju volá „Louis Vuitton hnedá“ (tak stále je to Gaga, tak predsa nebude mať obyčajnú hnedú, nie?). Farba jej sekne až príliš. Osobne sa bojím na jej nové fotky (kde má okrem super vlasov a dokonalého obočia, aj OBYČAJNÉ TRIČKO) pridlho pozerať, pretože je vysoko pravdepodobné, že sa zajtra zobudím, a nič z toho už nebude pravdou. Ale zatiaľ… tsa! Vždy som vedela, že je niekde pod tým nánosom pekná ženská, ktorá má čo ukázať.

 

Nový svadobný klip k piesni You And I

 

 

 

 

 

Nové vlasy Lady Gaga

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk