Scout Willis to so spievaním myslí vážne

pridal dominique 24.8.2012 o 7:56


Niekedy si predstavujem aké by to bolo žiť v obrovskom dome s dvoma bazénmi, služobníctvom a mať všetko na čo si spomeniem. Bohaté deti sa zase chcú hrať na chudobné. Scout Willis (21) nečaká, že jej ocko dohodí úlohu Snehulienky či Shreka. Spieva v kapele Gus & Scout.

Miesto toho, aby hneď vydali album, pretlačili sa do rádií a zaplatili si nenormálne promo, vystupujú po baroch ako iné mladé kapely. Teda s tým rozdielom, že na iné kapely sa asi nepríde pozrieť Bruce Willise (57) či Demi Moore (49). Tentoraz sedel v hľadisku len Bruce s jej sestrami a toleroval aj jej pitie piva počas vystúpenia. Scout totiž len nedávno dovŕšila hranicu dospelosti, tak si užíva svoje prvé legálne chľastanie. Ešte nedávno však bola zadržaná políciou, keď ju prichytili v bare pod vplyvom alkoholu aj s falošným občianskym.

Scout sa teda rozhodla, že si svoju slávu vyspieva sama. A keby aj nie, tak sa nemusí báť, že ju život prefacká. A to sa už spieva ľahšie ako iným začínajúcim hudobníkom s nejasnou budúcnosťou.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk