Nicole Kidman a veľa, veľa retuše. A bradavka.

pridal sugar 25.8.2012 o 22:53


Nicole Kidman vyzerá na svojich 45-rokov veľmi slušne (kým sa pri nej ráno nebudím, môžem si dovoliť tvrdiť to). V časopise V Magazine sa však rozhodla byť menej slušná a ukázať viac.

Vážne neviem, čo mám napísať k týmto fotkám a bradavke pani Kidmanovej. Ani jedno ma nezaujíma, ale všade sa teraz o tom hovorí, tak som chcela, aby ste tieto obrázky videli i vy. Že boli uverejnené vo V Magazine som vám už povedala, však? Hmm… Čo ďalej… Aha! Nicole je na nich blond, pretože zmenila image kvôli svojej (zatiaľ) poslednej úlohe vo filme Paper Boy. O filme by ste mali vedieť jedno jediné: Nicole v ňom reálne ociká Zaca Efrona. Dostatočný dôvod kúpiť si lístok, nie?

Mimochodom, šťastná to žena. Mne to nejde napríklad  na verejných toaletách, keď sa nedajú zamknúť dvere (ešte je bohužiaľ na Slovensku aj zopár takých) a keďže sa pohybujem všelikade sem-tam na ne natrafím. Moje oči hypnotizujú kľučku, ktorú môže každú chvíľu niekto stlačiť a agresívne narušiť moje najintímnejšie súkromie. V takých situáciách, keď to nejde a pritom môj mechúr je plnší ako ten Tychov de Brahe, si už roky zvyknem v hlave spievať  pesničku „Vodopády“ od Chaozzu ( I přes vodopády řeky plynou dál, svět se točí, točí, točí, a voda padá, padá padá, padá, padá…). Zvykne to zabrať. Keby som mala byť v koži Nicole Kidman a ošťať chlapa pred dvadsaťčlenným štábom (a kamerami!) museli by do mňa napumpovať cisternu vody. Alebo najlepšie piva. Triezva by som to  nezvládla… Ale vidíte, aj takto sa prejavuje herecký génius: pustiť moč hneď na prvú kvapku. Teda klapku.

 

Nicole takéto odvážne pózy, nehádzala už dlho

 

 

 

 

 

Ďakujem vám Chaozzáci, vďaka vám som zatiaľ neskončila ako Tycho de Brahe

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk