Bruce (nie je) všemohúci

pridal sugar 26.8.2012 o 13:11


Ako policajt v zakrvavenom tielku sa nám Bruce a.k.a. John McClane, zdal vo všetkých smrtonostne Smrtonostných pasciach ako všemohúci. Ale mimo kamier, je to tiež len človek, ktorý svojím spermiám nedokáže vysvetliť, aby dohovorili vajíčku, a po štvrtýkrát sa už konečne narodil chlapec. Alebo dcérka s bradou  ľudskej veľkosti.

Nepochybujem, že Bruce miluje všetky svoje dcéry, rovnako ako ich brady. Ale, keď si po vzore Demi, narazil oveľa mladšiu partnerku Emmu Heming (rozdiel vyše dvadsať rokov), rozhodol vziať si ju za manželku a splodiť štvrtého potomka, určite mu napadlo, že tentokrát by mohol prísť do rodiny malý peništek. Taký malý John McClejník, s ktorým by strieľali do pivových fliaš a neskôr do paparazzov. Taký malý Brjusík, ktorému by žiadna brada nevadila, aj keby ňou rozrýval zem.

Proste parťák, ktorý Johnovi McClaneovi vždy chýbal. Celé roky závidí Gibsonovi jeho priateľstvo  s Dannym Gloverom. To sa im v Smrtonostnej zbrani strieľalo, keď na to boli dvaja… A keby Bruce vedel, že sa u nás ich filmy prekladajú podobne a ľudia si ich často pletú ( Smrtonostná zbraň má pôvodný názov „Lethal Weapon“ a preklad je teda o.k., ale Brucova Smrtonostná pasca je v origináli „Die Hard“) bol by fakt rozzúrený. Možno by prišiel obsadiť Bratislavský hrad a neodišiel by kým by z neho nenarobil ruiny a nepostrieľal každého v blízkom okolí. V každom prípade, Brucovi sa i po štvrtýkrát narodila dcéra. Dievčatko sa volá Mabel a my ešte nevieme ako sa na nej „vyřádili“ Willisove bradoidné gény. Aj na týchto paparazzi fotkách jej briadku nie je vidno, verme, že pod bielou prikrývkou nepokračuje ďalších 10 centimetrov. A ešte ma zaujala jedna vec: Mabel si cucá prst? Možno sa snažia odnaučiť ju od cumlíka. A MOŽNO len videla svoje staršie, nevlastné, bradaté sestry a teraz sa bojí ako to dopadne s ňou.

 

Bruce a jeho žena Emma Heming na prechádke v New Yorku. Najskôr paparazzov neriešili, ale potom sa s nimi zašiel pozhovárať Bruce…

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk