Keď Ryan Lochte robí striptíz, ani jedno oko neostane suché

pridal sugar 27.8.2012 o 15:35


Tým okom som samozrejme myslela vagínu.

Títo Američania sú fakt divní. Michael Phelps im vybojuje v Londýne česť medailí, a tým pádom sa stane najúspešnejším športovcom v Olympijskej histórii. Spolu za všetky štarty pod piatimi kruhmi vybojoval najviac medailí (konkrétne 22, z toho 18 zlatých). Za tento úspech bol odmenený špeciálnou (avantgardnou, čiže čudne vyzerajúcou) cenou, nuž a v USA by mal byť teda národným pokladom a hrdinom ako nebohý Neil Armstrong (česť jeho pamiatke, ale myslíte, že na Mesiaci naozaj bol? Tá vejúca vlajka…). Byť ospevovaný ako všetci hasiči, ktorí zomreli 11. septembra, ako silikóny Pam Anderson, ako vražda Usáma bin Ládina a podobne.

Niežeby Phelpsovi neprejavovali úctu, ale jeho fenomenálny úspech akosi zatienili modré oči Ryana Lochteho. Ten je teraz v USA tým najhorúcejším „tovarom“ a ženy si za ním idú rodidlá potrhať. Kašľať na nejakých 22 Phelpsových medailí, veď Ryan má omnoho pravidelnejší tvar hlavy a ani mu tak neodstávajú uši, no nie? Toto je živí dôkaz, že na prvom mieste v krajine (ne)obmedzených možností je výzor. Ja viem, neprišla som na nič prevratné, ale akosi mi je Phelpsa ľúto. Na druhej strane on nikdy nemal ambície stať sa šoumenom, za to Lochte sa hrnie všade, kam ho pozvú. A tým sa jeho popularita ešte zvyšuje. Na jeseň sa objaví v seriáli 902 10, na obálky časopisov má monopol a neváha sa vyzliecť ani pred kamerami. Veď v plavkách je častejšie ako v oblečení. A sranda musí byť. Nuž a rozhodne veľa srandy je v šou „Fashion Police“ staručkej Joan Rivers, ktorej vek len viac obrúsil jej podrezaný jazyk. Lochtiak si teda slávu užíva plnými dúškami a k nej patria aj nadržané, radodajné devy. Každý raz ho vidieť s inou, a tak len potvrdzuje slová vlastnej matky, že jej syn „nie je na dlhodobé vzťahy, skôr vzťahy na jednu noc.“ Keď už toto povie novinárom vaša matka, musíte byť aktívnejší ako Vlad Nabodávač.

Ryana v šou „Fashion Police“. Upriamujem pozornosť na prísediaceho gejka v zelenom svetríku, ktorý si po natáčaní iste musel na chvíľku odskočiť na záchod. Aj s Lochteho košeľou.

 

 

 

 

 

 

 

Ryan a jeho mladistvé kučeravé háro a ozdobená násada na zuby, ktorú vždy nosí na súťaže a hryzie ňou svoje medaile

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk