Keď Alexander Skarsgard nie je sexy

pridal dominique 31.8.2012 o 5:07


Keď nie je sexy, vyzerá presne takto. Šaty, účes a v ženskom prípade samozrejme aj make-up robí človeka. Vďaka tomu je v jednej chvíli sexy ujo v reklame pre Calvin Klein, a o chvíľku pastier oviec, od ktorého by väčšina okoloidúcich neoprela ani vidly.

Alexander Johan Hjalmar Skarsgard zo Stockholmu sa zo sexy upíra razom zmenil na pastiera oviec. Teda neviem, či pásol ovce, ale takto nejako si predstavujem moderných pastierov. Samozrejme, nie na Slovensku. Tí nosia iba krásne kroje.

Alex nevyzerá ako Alex preto, lebo natáča nový film. Horor Hidden, ktorý príde do kín na budúci rok sa bude točiť okolo rodiny, ktorá sa ukrýva v bunkri, potom čo unikla neznámej epidémii. A v bunkroch nie je žiaden kaderník, posilka, šatník či deodorant, takže to bude naozaj strašidelné.

Upír to však prežije. Nie preto, že je upír, ale preto, že kedysi bol bol mariňákom v švédskej armáde. A keďže sme už pri faktoch, tak Alex bol šesťkrát vyhlásený za najsexy švédskeho muža.

 









Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk