Jon Hammmmmmmmmmh…

pridal sugar 10.9.2012 o 11:06


Jon Hamm išiel s priateľkou na nákupy. Je možné, že sa zastavili v obchode s mužskou bielizňou. Lebo Jon doma žiadnu nemá. A tak si jeho bimbas len tak poletuje. Bim-bas, bim-bas, bim-bim-bas.

Dobrý deň, Good Afternoon, Bonjour, ??, pikoškári! (To ??  znamená v mandarínskej čínštine tiež „Dobrý deň“. Takáto info sa zíde, keď vám váš tater bude tvrdiť, že je to nejaký Konfuciov výrok. Ale v prípade, že sa chcete potetovať ázijskými znakmi, tak si pre istotu čeknite ako sa v daných jazykoch píše „vifonka“, „mačacia konzerva vo vlastnej šťave“, „psie žľazy nakladané v pandích slzách“  prípadne „Kim Čong-il“.

Týmto dlhým a pomerne odveci úvodom vás chcem všetkých srdečne pozdraviť a vyjadriť svoje úprimné nadšenie, že po dňoch dovolenkových som spať na Pikoškách. Aj by som vám z holidays poslala pohľadnicu, že som živá, zdravá, slnko svieti a tak, ale keďže som si zabudla vypýtať vaše adresy, z tohto nápadu zišlo. A čo ak by pohľadnice dorazili neskôr ako ja? To by bolo už úplne celé zlé. Naša rodina drží rekord šesť týždňov. Presne toľko trvalo, kým sa naše pohľadnice z Talianska ocitli v schránkach našich známych. Z toho dve nikdy nedorazili domů. To E.T. mal väčšie šťastie… Keď už je reč o mimozemšťanoch, jedného má herec Jon Hamm v nohaviciach. Vieme, že je to navoľno pustený penisák, ale na jednotlivých fotkách hádže také „ksichty“, že by to pokojne mohol byť tvor z inej galaxie. Keď sa tu furt smejeme z ťavích nôh, treba sa zabaviť aj na sloních chobotoch. V tomto prípade ide naozaj o sloní rozmer, za ktorý by sa ani agent 007 hanbiť nemusel. Jon Hamm – ham má zaručene o ďalší milión verných fanúšičiek naviac.

 

Jon Hamm a jeho frajerka Jennifer Westfeldt pri venčení sloníčaťa

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk