Viete, čo robili títo týpci minulé leto?

pridal sugar 13.9.2012 o 22:29


Zrovna minulé leto to nebolo, skôr tak pätnásť rokov dozadu. Kultovému tínejdž hororu „I Know What You Did Last Summer“ (1997) roky pribúdajú, rovnako ako jeho hlavným hrdinom.

Pamätám si, že tento film som videla ako decko, a tak som sa pri ňom aj správala. Keď Mr. Hák vo vodníckom outfite útočil, mala som prižmúrené oči a cez ne ešte roztiahnutú dlaň, aby som miesto krvavých scén, videla len rozmazaný miž-maž. Ale bola som frajerka – lebo som nemala úplne zatvorené oči. Vtedy som si ani neuvedomovala prítomnosť dvoch sexošov Ryana Phillippa a Freddieho Prinza Jr. Vnímala som ich iba ako príliš dospelých a keď na nich prišiel rad, tak aj príliš mŕtvych. Zujímavé ako sa nám s vekom „menia oči“. A myšlienky. ??

Ryan vyzerá stále super, aj keď už nikdy nebude vyzerať tak skazene sexy ako vo Veľmi nebezpečných známostiach. Vďaka tomuto filmu spoznal svoju ženu Reese Witherspoon a chvíľu ju miloval, chvíľu podvádzal, tak sa rozviedli. S Reese má dve deti a tretie sa mu narodilo minulý rok, po kratučkom romániku s nejakou modelkou. Dcérka dostala meno Kailani Merizalde, akoby tomu úbohému dieťaťu nestačilo, že otec ju nechcel (požiadal o test otcovstva, takže je jasné, čo si myslí o „mamičke“) a mama ju zas chcela, aby jej každý mesiac chodilo tučné výživné. Krásny štart do života… Našťastie, príbeh lásky Freddieho Prinza Jr. a Buffy Sarah Michelle Gellar, ktorí sa zoznámili práve pri nakrúcaní „I Know What You Did…“, je oveľa poetickejší. Vzali sa v roku 2002 a ešte stále sú spolu! Dokonca, Sarah čaká druhé dieťa. Za toto si zaslúžia potlesk. No tak, poďme, priatelia. Tlieskame. Hej! Aj ty v modrom tričku! Prejav trocha nadšenia, vieš, že takéto dlhé vzťahy by sa v Hollywoode dali na prstoch porátať? Dúfajme, že im to vydrží a neskončí sa to podobným masakrom ako spomínaný horor. Poslednou zo štvorice je Jennifer Love Hewitt. Vo filme bola len také chúďatko s hrubým obočím, ale dnes už ako sivá myška rozhodne nevyzerá. S jej milostným životom to však nie je bohviečo. Strieda chlapa za chlapom a stále nie a nie nájsť toho pravého. A možno je promiskuitná a vyhovuje jej to. Aspoň môže zúročiť svoje životné skúsenosti v novom seriáli  The Client List. Hrá v ňom prostitútku.

Ryan Phillippe (Barry Cox)

Sarah Michelle Gellar (Helen Shivers)

Jennifer Love Hewitt (Julie James)

Freddie Prinze Jr. (Ray Bronson)

Anne Heche (Missy Egan)

Johnny Galecki (Max)

Muse Watson (Ben Willis)

Bridgette Wilson (Elsa Shivers)

Na osvieženie pamäti

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk