Joseph Gordon-Levitt a jeho striptíz len pre vás, dievčatá!

pridal sugar 23.9.2012 o 12:51


Tvorcovia filmu Magic Mike si teraz búchajú hlavu o múr/bankomat, pretože na svojich tučných kontách mohli mať o pár miliónikov viac. Stačilo do scenára pripísať  jednu mužskú postavu navyše. Tej by sa poľahky zhostil Joseph, pretože jeho talent na striptíz sa nedá prehliadnuť.

Joseph predviedol svoje netušené nadanie krútiť bokmi (a genitáliami) v sobotňajšej Saturday Night Live. V tejto šou si zvyknú celebrity robiť prdel z iných celebrít. Gordon si okrem prdele robil zábavku rovno  z celého tela svalnatých hercov, obnažujúcich sa v Magic Mikeovi. A poviem vám, bol dobrý. Keby jeho výkon videla Demi Múr počas nakrúcania  Striptízu, s plačom by sa išla skryť za krík (keby si cestou náhodou nevyvrtla členok na vysokých štekloch). Gordon bol taký dobrý, že by som sama chcela, aby sa objavil na mojej narodeninovej oslave a dal to, čo v telke. A pritom mužský striptíz nemám rada (cítim sa pri ňom taká nesvoja a navyše ho, my ženy, zažívame nechcene každý deň – stačí ako sa náš šéf, vrátnik či vodič autobusu pri nás predvádzajú a dávajú najavo, že ho majú. Falus.)

Mimochodom, pripravuje sa dvojka Magic Mike, lebo hollywoodski producenti chcú mať z každého filmu, ktorý im zarobí, druhú časť. Hoci vedia, že my vieme, že to robia pre prachy, dúfajú, že si nenecháme ujsť – najlepšie s pukancami a colou (lebo aj multikiná musia z niečoho žiť) pokračovanie príbehov našich obľúbených postáv. Možno po zhliadnutý výkonu Josepha Gordona, dostane tento sympaťák ponuku pridať sa k tancujúcim svalnáčom. Aj keď ten nech má radšej plné ruky práce s Robinom (pevne v to dúfam, že Batmanséria  bude pokračovať, ale VÝLUČNE pod taktovkou Chrisa Nolana). A na záver ešte jeden vtip: „Je zvláštne zistiť, že Joker a Robin chodili na tú istú strednú školu.“ Chápete? Lebo šak Heath Ledger a Joseph Gordon-Levitt hrali spolu stredoškolákov vo filme 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím a potom Heath hral Jokera a na konci poslednej Batmanovky vyšlo najavo, že  Joseph Gordon je akože Robin! Tak chápete aké je to vtipné? Rozumiete?! Stále nič?! Viete čo? Zabudnite na to…

PS: Je veľmi pravdepodobné, že tuto Jožko, je gay ??

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk