Craig. Daniel Craig. Sa vracia po tretí krát ako agent 007

pridal sugar 30.9.2012 o 19:35


Premiéra bondovky „Skyfall“ (v našich multiplexoch už 26.10.) sa neodvratne blíži ako príchod Martinky z Turca k farmárovi Slavovi. A bude to bomba. Rozhodnutie, ktoré z dvoch to bude (Skyfall alebo Martinka fail), už nechám na vás.

Farmár hľadá radodajku ženu spomínam, lebo sme sa k šouke na Pikoškách poriadne nevyjadrili. A to je škoda, lebo vyjadriť sa je veru k čomu. Moje oči si nenechali ujsť ani jednu z odvysielaných častí (tuším boli 3) a rozhodne vám odporúčam pozrieť si tento… úlet. Nevyhadzujte peňáze za lístky na hollywoodske komédie, na ktorých sú najlepšie aj tak len drahé načosky a pepsina. Radšej si kuknite Farmára, ktorý na mňa pôsobí ako (kedysi) neustále prúdenie slov z úst Noriky a Braňa: Hypnoticky. Je to akoby som vypila absint a niekto mi doň ešte niečo primieša l- máte pocit, že sa nachádzate inej dimenzii. Inej realite, kde je úplne bežné, že ženským chýbajú zuby (najčastejšie tie predné) a že sa tieto ženské trhajú o mužov, ktorým zas chýba schopnosť pustiť fľašu skôr ako je prázdna a poniektorým aj základné hygienické návyky… Už len krátky odkaz na záver: Kým budúce generácie vychovávajú matky ako Martinka z Turca, alebo tá kos(tn)atá, čo ju chcela biť, Mária Terézia zaviedla povinnú školskú dochádzku zbytočne. Rovnako zbytočne sa pre náš národ obetoval Štúr a iní vzdelanci…

Za svoj národ sa už 50 rokov obetuje aj James Bond a rozhodne by mu to tak nestrieľalo (z pištole, ani v posteli), keby ho nestvárnila plejáda hercov. Tým prvým bol večný sexoš Sean Connery vo filme Dr. No (1962). Presne o polstoročie sa chystá do kín  „Skyfall“. Ako som tu už napísala, pre mňa je Craig najhorší Bond evar, lebo najslávnejší agent má byť prekliato charizmatický (čiže mať pekný ksicht) a absolútne nemusí vyzerať ako blonďavá verzia Ramba. Ale za to sa na mňa nemusíte hnevať, je to môj názor a keďže som už niekoľkokrát videla všetky bondovky, dovolím si za ním stáť. V „Skyfall“ sa tentokrát bude viac riešiť postava M, ktorú samozrejme stvárni Judi Dench (77). M sa dostane do vážnych problémov a James si bude musieť rozmyslieť, či sa jej ešte dá veriť. Plus veľa strielačiek, peroxidový Javier Bardem ako hlavný zločinec a nová kráska čiže veľa sexu. To je stručné zhrnutie novej bondovky. Veď si to viete predstaviť aj sami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKYFALL – Trailer

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk