Casper Smart sa vraj chce oženiť s Jennifer Lopez

pridal dominique 6.10.2012 o 18:20


Kto by sa mu aj čudoval, že? Je sexi, kupuje mu drahé autá, obleky, má sa ako v bavlnke. Prečo sa však Jen chce upísať mladému zlatokopovi, nevedno. Láska tuším naozaj zatemňuje mozog. U celebrít to platí dvojnásobne.

Správa o ich zasnúbení sa v médiách objavila už niekoľkokrát. Teda vždy, keď si Jen nastokla na prstenník nejaký prsteň, alebo to prezradil „blízky priateľ“ z jej okolia. Najnovšie si nastokla megašuter pri príležitosti módnej prehliadky Chanel v Paríži, kam zobrala okrem Caspera aj svoju dcérku. Tentoraz však zasnúbenie nepoprela a ani nevyvrátila. A kto mlčí, ten svedčí. Takže možno bude svadba. Jéj. Ten diamant je však podozrivo veľký. Zaujímalo by ma, koľko dostáva mladý vreckové.

Chápem, že mať doma mladého sexoša je neporovnateľné s jej exmanželom. Jen tancuje od radosti každý večer, ale tomuto mladému nič dobré z očí nesrší. Akoby už rozmýšľal, s koľkými sexi tanečníčkami ju bude podvádzať.

V Paríži…

Treba uznať, že im to spolu sekne…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk