Gwen a Gavin sú na vážkach

pridal zoe 10.10.2012 o 10:09


Gwen Stefani a jej manžel Gavin Rossdale len nedávno oslávili svoje desiate výročie aj Gwenine štyridsiate tretie narodeniny s úsmevmi na tvárach a všetky romantické duše pookriali pri pohľade na nich a povedali si: „Táto dvojica to dokáže. Oni zostanú spolu.“

Lenže život sa s nami niekedy zahráva a nie všetky vzťahy sa končia ako romantické filmy. Nie každá Bella bude naveky žiť s Edwardom. Nie každá Ellie sa nakoniec rozhodne pre Noaha (Notebook). Niekedy niekto dostane od života na hubu ako Rihanna od Chrisa. Čiže poriadne.

Nevieme, čo sa stalo Gwen a Gavinovi, ale boli videní ako opúšťajú terapiu pre páry. Gwen nemala na tvári ani jej zvyčajný žiarivý úsmev. Desať rokov je na HolýÚd nezvyčajne dlhá doba. Keby sme to prepočítali na mačacie roky, tak by tí dvaja boli už dávno po smrti. Všetci, čo im držia palce nech im to vydrží, si ešte nemusia zúfať. Fakt, že chodia na terapiu je dôkazom toho, že problémy riešia. Lepšie ako keby to rovno vzdali. Alebo sa začali mlátiť.

Vyzerajú ako taká milá farebná, štýlová rodinka s milými farebnými štýlovými deťmi. Ale keby im to náhodou nevyšlo, ľudia, tak sa z toho neposkladáme. Lebo ich nepoznáme. Nestretli sme ich v Tescu na nákupoch. Nemalo by sa nás to nijako osobne dotknúť. To je odkaz pre tie emočne labilné osoby, ktorých sa príliš osobne dotklo, keď Kristen podvádzala Roba.

Držte to pokope, ľudia, a nezrúťte sa ako toto chúďa labilné.

 

  Gavin a Gwen odchádzajú z terapie. Tu svedkovia tvrdili, že Gavin, frontman skupiny Bush, zastal a zaspieval „Stop in the name of love“. Tieto informácie nie sú potvrdené. Tieto informácie sú čistý výmysel, ale pri tom Gavinovom geste s rukou mi napadlo len toto.

 

 

 

Nedávne desiate výročie, ktoré oslávili spoločnou večerou








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk