Horúce twitter novinky

pridal sugar 14.10.2012 o 0:31


Niektoré twitter správy celebrít sú zbytočnejšie ako Daniela Peštová v Masterchefovi, ale keď ich berieme s humorom…

Kim Kardashian postla tento obrázok so slovami: „Koniec môjho online nakupovania.“ Myslíte si, že je tá mačička živá? Nemá niekde zips a vnútri je plná šminiek? Nepoužíva ju Kim ako pudrenku? Alebo si ňou vytiera… monitor? Vzhľadom na to ako miluje kožušiny…

Bar Refaeli nám rada pripomína prečo je modelkou

„Ranný strečing“ napísala Jessica Alba k fotke svojej dcérky Haven. Je to milušké a chutnušké, len u týchto celebrít si človek nikdy nemôže byť istý, či žartujú alebo nie.(„Davaj Haven, ešte sedem opakovaní, tej detskej bucľatosti sa musíme zbaviť! A odteraz len šalát ako maminka!“)

Viete, že celé meno Cobie Smulders je Jacoba Francisca Maria Smulders? To Cobie vzniklo z Jacoby… Sympatická „Jacoba“ dala svojim fanúšikom vedieť, že sa v seriáli Ako som nekonečne dlho spoznával vašu matku Ako som spoznal vašu matku sa vráti do svojej pop minulosti ??

Hugh Jackman oslávil 12.októbra 44-rokov. Na jeho narodky nezabudli ani tvorcovia Wolverina, ktorý sa práve nakrúca. Dali mu upiecť túto supertortu a vraj si na nej výborne pochutil. Kvôli filmu si Hugh nechal narásť bokombrady, a tak nebol od torty „špinavý až za ušami“ ale rovno „za bokombradami.“

Neil Patrick Harris a jeho snúbenec David Burtka sa vznášajú k výšinám. Aj ja chcem, chcem!

Adriana lima sa fotí vo fitku, aby sme verili, že cvičí. Jasné, že veríme!

Vedeli ste, že Diddy či Daddy jednoducho Sean Combs (42) má 5 detí? No vidíte, tak teraz viete. Svojim fanúšikom sa chcel pochváliť, že vie šoférovať a nepotrebuje na všetko sluhov (je o ňom známe, že zamestnáva „výpomoc“, ktorá mu napríklad drží slnečník nad hlavou, keď sa ide prejsť po pláži. Viem, že polovica z vás premýšľa nad tým, prečo sa černoch bojí opálenia, ale skúste sa zamyslieť aj nad tým snobizmom. Normálne konkuruje Ľudovítovi XIV. Možno je to jeho vzor… Kráľ Slnko nechodil na záchod, ale jeho sluhovia odnášali jeho kaky v pozlátených nočníkoch, nevedno či už o tom Diddy počul (hope not). Každopádne  Diddy k tejto foto napísal: „Veziem deti do školy, toto je dôkaz, že viem jazdiť!“ Iba by ma zaujímalo kto ich odfotil… Ten zrazený bicyklista, prilepený na kapotu?

Štyria kamaráti: Darren Criss, Chord Overstreet a jeho dve uši promujú novú sériu Glee

Nick Cannon  mal narodky a od svojej ženy Mariah dostal ako špeciálny darček pomliaždeninu stehna. Romantické.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk