DPČ, čo sa ti stalo Jude Law?!!!

pridal sugar 15.10.2012 o 16:28


Ak máte radi Juda Lawa, určite neklikajte na pokračovanie. Zachovajte si ho v pamäti takého ako ste ho poznali doteraz: charizmatického, sexy a so žiadnymi viditeľnými stopami retardácie.

„Volám sa Jude a môj pipík niekedy plače biele slzy.“

Viem, že je to neuveriteľné, ale toto je naozaj Jude Law. Čestné ježiškove. Ale verím vám, že mi neveríte.  Keď som zočila tieto fotky, trvalo mi dlho, kým som v tejto veľmi nepodarenej verzii Hugha Jackmana spoznala nejaké Judove črty. Takže prejdime k otázke dňa: Čo dokelu sa mu stalo? Gúgloval si na internete svoje meno, na nejakej stránke náhodou naďabil na detailné fotky tváre Donatelly Versace a dostal infarkt? Trochu tak pôsobí. Akoby dostal porážku, mozog zostal neokysličený a teraz hádže také ksichty ako ročné dieťa na nočníku. A tie malé, žlté plavky…

Nedá sa nič robiť, musím vám porozprávať o Ferkovi. Ferko je asi tridsaťročný chlapík, ktorý býva so svojou postaršou mamou na našej ulici a asi vás neprekvapí, keď poviem, že je „mentálne zaostalý“. Vždy, keď ich stretnem (lebo Ferko nechodí von sám, má to zakázané) cítim sa… divne. Premýšľam o takých tých veciach, že z akého „vyššieho dôvodu“ by mu Boh daroval takýto osud, keby teda nejaký Boh existoval. Prečo mu nedal normálnu hlavu, ktorá by trošku pochopila tento svet a to, že sa na verejnosti nechodí s otvorenými ústami a neškriabe po pipíku… Hlavu, ktorá by mu pomohla zbaliť nejaké milé dievča. Zaradiť sa do spoločnosti. Milovať. A  byť milovaný. Mať deti a nejakú prácu, ktorá by ho možno až tak nebavila a možno by v tom živote nebol úplne spokojný, ale žil by. Naplno. Miesto toho chodí v roztrhaných teplákoch a starej mikine a jeho malá mama ho strašne komanduje a kričí po ňom. Keď idem okolo nich, sem-tam sa pri mne tá jeho matka pristaví a sťažuje sa na ťažký život, svoje zdravie (tá prežije aj mňa, aj Justina Biebera) a Ferka, ktorého volá výlučne „ON“. Keď mi chce Ferko niečo povedať, tak ho vždy zahriakne, ako by bol nejaký mul (niekedy ju mám chuť strašne tresnúť po papuli). Z Ferka ide smútok, až sa ten smútok na mňa nalepí a odchádza so mnou ďalej, aj keď Ferko s mamou sú už na ceste do Billy. Neviem, prečo vám to tu píšem. Asi preto, že som ich dnes stretla. Dal mi mandarínku, ja som si ju vzala a on sa strašne potešil. A že, aj títo ľudia potrebujú pozornosť a uznanie. A najmä to, aby sme ich neobchádzali a netvárili sa, že neexistujú… Aha, a ešte vám to píšem preto, lebo Jude Law vyzerá na tých fotkách skoro ako Ferko (len Jude má menšie brucho, menej vlasov a viac bokombrád). DPČ, ináč čo tie bokombrady?

Jude si zaplával v St. Tropez

Jude bez mokrého a retardovaného lúku. Nuž, zostarol…

Sladké mámení (a spomienky)



Zaradené pod: Celebrity, Jude Law, OMG!, muži




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk